Open dag - 12 februari

SBO De Toekomst is een school voor speciaal basisonderwijs. Onze school biedt onderwijs aan kinderen die, om verschillende redenen, zich niet verder kunnen ontwikkelen op het regulier basisonderwijs. We werken met kinderen die o.a. leerproblemen hebben in combinatie met werkhoudingsproblemen en/of (lichte) gedragsproblemen. Daarnaast hebben we specifieke arrangementen voor kinderen die gebaat zijn bij meer structuur, rust en een nog specifiekere aanpak. Dit zijn onze ‘sbo+ groepen’.

Bent u nieuwsgierig en wilt u zelf ervaren wat het SBO inhoudt? Kom dan eens binnen lopen bij onze school op woensdag 12 februari tussen 9.00 en 12.00 uur. U en uw kind zijn van harte welkom!

Hoe werken wij?

Een specialistisch en enthousiast team begeleidt de kinderen in kleine groepen. Het accent ligt op wat de kinderen wel kunnen. Het benutten van de talenten van kinderen en personeel vinden wij belangrijk!

Voor een speciale basisschool hebben ouders een toelaatbaarheidsverklaring van het Samenwerkingsverband Dordrecht nodig. Direct aanmelden is daarom niet mogelijk.

Heeft u voorafgaand nog vragen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.